Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Ξέσπασε” σε κλάματα ο Δώνης! “Αγαπώ πολύ αυτή την ομάδα!” [video, pics]

Παναθηναϊκός: “Ξέσπασε” σε κλάματα ο Δώνης! “Αγαπώ πολύ αυτή την ομάδα!” [video, pics]
ΦΩΤΟ Intime

Ο Γιώργος Δώνης αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννενα, που σήμανε την πρόκριση των “πρασίνων” στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως νιώθει για την ομάδα του “τριφυλλιού”.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία πολύ αγχωτική πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ανατρέποντας το σκορ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα και επικρατώντας με 3-1 στο ΟΑΚΑ, κάτι που οδήγησε σε συναισθηματικό “ξέσπασμα” του προπονητή της ομάδας, Γιώργου Δώνη, ο οποίος αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια από την αναμέτρηση.

Ο Γιώργος Δώνης στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς ήταν εμφανές πως ήταν ακόμα φορτισμένος, ενώ ανάμεσα σε όσα είπε τόνισε πως ” Αγαπώ πολύ αυτή την ομάδα έχω μεγαλώσει εδώ. Θα ήταν πολύ άδικο να χάσουμε την ψυχραιμία μας και να μην προκριθούμε.”

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού

“Δεν μας πήγαν καλά τα πράγματα. Αγαπώ πολύ αυτή την ομάδα έχω μεγαλώσει εδώ. Θα ήταν πολύ άδικο να χάσουμε την ψυχραιμία μας και να μην προκριθούμε. Ο αντίπαλος μας έβαλε δύσκολα αλλά, μιλήσαμε στο ημίχρονο όμως, βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητα και το καθαρό μυαλό μας, όλα ήταν δύσκολα αλλά τα καταφέραμε. Είμαστε πολύ δύσκολα αλλά όλοι αγαπάμε την ομάδα, είμαστε οικογένεια και δεμένοι σαν γκρουπ. Δεν είμαστε κακή ομάδα, δεν κοιτάμε το παρελθόν και πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Και με τον Ολυμπιακό και με τον Πανιώνιο αλλά και σήμερα αξίζαμε καλύτερα πράγματα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις