Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας για το ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας για το ΟΑΚΑ!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μετά τη σπουδαία νίκη των παιδιών του Γιώργου Δώνη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague κόντρα στην Ξάνθη, έχει αυξηθεί και το ενδιαφέρον των οπαδών του Παναθηναϊκού για την ομάδα, γεγονός που θέλει να εκμεταλλευτεί και η ΠΑΕ, βγάζοντας -επιτέλους- σε διάθεση, τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.

Η “προβληματική” κατάσταση του Παναθηναϊκού, με το αβέβαιο μέλλον στα διοικητικά, αλλά και η ξαφνική μετακόμιση έδρας, είχαν “παγώσει” τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2018-19 και έτσι ακόμη και μετά την έναρξη της Superleague δεν είχαν τεθεί στη διάθεση του κοινού.

Τα “πιτσιρίκια” του Γιώργου Δώνη όμως, κατάφεραν από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της σεζόν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας του Τριφυλλιού και έτσι, φαίνεται ότι αποφάσισε και η ΠΑΕ να εκδώσει τα εισιτήρια διαρκείας άμεσα, ώστε να εκμεταλλευτεί και αυτή την κατάσταση.

Η έκδοσή τους αναμένεται να γίνει πριν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, όμως δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, άλλες πληροφορίες, αν και θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές και ελέω ΟΑΚΑ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις