Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μακέντα: “Είναι σημαντικό να αποκτήσω ρυθμό”

Παναθηναϊκός – Μακέντα: “Είναι σημαντικό να αποκτήσω ρυθμό”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Φεντερίκο Μακέντα θέλει να βρει αγωνιστικό ρυθμό, προκειμένου να μπορέσει να βοηθήσει άμεσα τον Παναθηναϊκό. Αυτό δήλωσε μετά το χθεσινό (8/9) φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Φεντερίκο Μακέντα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Ιταλός επιθετικός αγωνίστηκε για ένα μισάωρο στο δεύτερο ημίχρονο, δίχως να καταφέρει να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του.

Μετά το τέλος του αγώνα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του “τριφυλλιού” υποστήριξε ότι πρέπει να βρει αγωνιστικό ρυθμό για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Όσα δήλωσε στο Novasports

“Πάντα είναι δύσκολο το πρώτο παιχνίδι. Είμαι μόλις τρεις μέρες στην Ελλάδα, οπότε ήταν σημαντικό να πάρω λεπτά στα πόδια μου ώστε να σιγουρέψω πως θα έρθω στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τα επόμενα παιχνίδια. Είναι σημαντικό να αποκτήσω ρυθμό και διάρκεια στο παιχνίδι μου.

Το πιο σημαντικό όμως να συγκεντρωθώ στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα καλό ματς με έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο Ατρόμητος, αλλά από τη Δευτέρα θα είμαστε έτοιμοι για μια σπουδαία εβδομάδα ώστε να πάμε στο παιχνίδι του πρωταθλήματος στην καλύτερη δυνατή κατάσταση”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις