Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Με Ινσούα αλλά χωρίς Μπουζούκη στην Ξάνθη!

Παναθηναϊκός: Με Ινσούα αλλά χωρίς Μπουζούκη στην Ξάνθη!
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός δεν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Εμάνουελ Ινσούα στο εκτός έδρας ματς της 19ης αγωνιστικής με την Ξάνθη, καθώς ο Βραζιλιάνος συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, σε αντίθεση με τον Γιάννη Μπουζούκη που έμεινε εκτός με τραυματισμό.

Με τον Εμάνουελ Ινσούα στην αποστολή θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια, για την 19η αγωνιστική της Superleague. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Δώνης παρά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στη μέση, όμως εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Κουρμπέλης και ο τραυματίας Μπουζούκης.

Τα προβλήματα τραυματισμού, που τους ταλαιπωρούσαν, ξεπέρασαν επίσης οι Γιόχανσον και Δώνης και θα δώσουν κανονικά το “παρών” στο ματς. Αντίστοιχα και οι νεοαποκτηθέντες Ανουάρ και Ναγκί μπήκαν στην αποστολή, με τον πρώτο να αναμένεται να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, αντί του Κουρμπέλη.

Οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή του Παναθηναϊκού είναι οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Ναγκί, Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις