Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Με Ινσούα στο Βόλο! Ξανά εκτός ο Ζαχίντ

Παναθηναϊκός: Με Ινσούα στο Βόλο! Ξανά εκτός ο Ζαχίντ
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Βόλο εκτός έδρας για τη 13η αγωνιστική της Superleague και ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Εμμανουέλ Ινσούα, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Με 21 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει στο Βόλο ο Παναθηναϊκός για το παιχνίδι της Κυριακής (08/12) κόντρα στην τοπική ομάδα, με τον Γιώργο Δώνη να ανακοινώνει την αποστολή για το ματς, έχοντας σε αυτή και τον Εμμανουέλ Ινσούα.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ προπονήθηκε κανονικά και θα επιστρέψει έτσι από τον τραυματισμό του, σε αντίθεση με τον Γκάγιας Ζαχίντ, που έμεινε ξανά εκτός.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (8/12, 19:30) αγώνα με το ΝΠΣ Βόλο στην πόλη της Μαγνησίας. Οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν πέντε εναντίον δύο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Μοναδική απουσία αυτή του Κότσαρη που έκανε ατομικό.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης επέλεξε τους εξής 21 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Μαυρομμάτης, Νούνες, Καμπετσής, Ζαγαρίτης, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις