Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Με το βλέμμα στα… νιάτα, τον επιθετικό και τον Πιεμπονγκσαντ!

Παναθηναϊκός: Με το βλέμμα στα… νιάτα, τον επιθετικό και τον Πιεμπονγκσαντ!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οι εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και η.. υγεία που βγάζει η ομάδα αγωνιστικά, είναι τα θέματα που απασχολούν τους φίλους της ομάδας. Συνεχίζεται η προσπάθεια για ενίσχυση στης επίθεση.

Ένα μικρό –έως μεγάλο- χαμόγελο έσκασε στα χείλη των φίλων του Παναθηναϊκού, μετά τη νίκη της ομάδας επί της Λαμίας με 3-1. Τα πιτσιρίκια του Γιώργου Δώνη πολύ απλά έδωσαν ελπίδα για… κάτι καλύτερο στους οπαδούς των «πρασίνων» που στο τέλος του αγώνα τα χειροκρότησαν, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που κάνουν. Τους… έψησαν πως αξίζουν να στηριχτούν!

Οι νεαροί παίκτες του Γιώργου Δώνη έδειξαν πως έχουν μεγάλο ταλέντο, κατάφεραν να σβήσουν άμεσα το -6 που είχε επιβληθεί στο «τριφύλλι», ενώ ο εντυπωσιακός τρόπος που το έκαναν, ενίσχυσε και το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως τα δυο πρώτα τέρματα πανηγυρίστηκαν έντονα από την εξέδρα, ενώ οι παίκτες πήγαν να αγκαλιάσουν τον προπονητή τους.

Η «λάμψη» των Μπουζούκη, Εμμανουηλίδη και των άλλων παιδιών αρχίζει και δυναμώνει, την ώρα που εκκρεμεί η μετεγγραφή του βασικού επιθετικού που εδώ και καιρό θέλει να ολοκληρώσει ο Νίκος Νταμπίζας. Η «ένεση» αυτή στο ρόστερ του Παναθηναϊκού ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στη φετινή πορεία των «πρασίνων». Πρώτος στόχος είναι αυτή τη στιγμή ο Ιταλός Μακέντα/

Φυσικά, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, το ενδιαφέρον στρέφεται και στις διοικητικές εξελίξεις. Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ παρακολούθησε από σουίτα του ΟΑΚΑ -μαζί με τον γιο του, Πιτ, και τον Άβραμ Γκραντ- τον αγώνα του «τριφυλλιού» με τη Λαμία, δείχνοντας έτσι πως το deal με τον Γιάννη Αλαφούζο για το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ έχει μπει στην τελική ευθεία.

Παναθηναϊκός: Θλάση για Κουλιμπαλί και Μουνιέ!

Οι συναντήσεις – συζητήσεις μεταξύ Πιεμπονγκσαντ και Αλαφούζου αναμένεται να συναντηθούν και σήμερα και η σύνταξη και υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού θα… ανοίγει το δρόμο στον Ταϊλανδό επιχειρηματία για να συμμετέχει στη νέα ΑΜΚ που θα γίνει μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου, προκειμένου να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο. Στη συνέχεια θα σηκώσει… μανίκια ο Άβρααμ Γκραντ, ο οποίος θα έχει επιτελικό ρόλο στην ΠΑΕ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις