Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Με… υπόδειξη Κρόιφ ο Πογιάτος! Μοναδική εναλλακτική ο Παούνοβιτς

Παναθηναϊκός: Με… υπόδειξη Κρόιφ ο Πογιάτος! Μοναδική εναλλακτική ο Παούνοβιτς

Ο Ντάνι Πογιάτος είναι αυτή τη στιγμή ο προπονητής που βρίσκεται στην… pole possition των επιλογών του Τσάβι ρόκα, για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Παραμένει στο “κάδρο” ο Βέλικο Παούνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει το νέο του προπονητή, αφού ο Γιώργος Δώνης θα… αποχαιρετήσει μετά την ολοκλήρωση των play off της Superleague. Ο Ντάνι Πογιάτος είναι ο τεχνικός που ο Τσάβι Ρόκα θέλει να ντύσει στα πράσινα.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 46χρονο Ισπανός τεχνικό και ουσιαστικά περιμένει το «ΟΚ» για να ολοκληρωθεί το deal.

Σημαντικό λόγο στην επιλογή του Πογιάτος έπαιξε και η θετική εισήγηση του Τζόρντι Κρόιφ, ο οποίος τον είχε βοηθό στην Μακάμπι Τελ Αβίβ την περίοδο 2017/18. Ο γιος του θρυλικού Γιόχαν έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ρόκα και μάλιστα τον είχε προτείνει για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, όταν έφυγε από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Πάντως, στο… κάδρο παραμένει και η περίπτωση του Βέλικο Παούνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να εργαστεί στο “τριφύλλι” και θα γίνει αυτός φαβορί, αν κάτι.. στραβώσει με τον Πογιάτος. Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει επαφές με άλλον προπονητή!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις