Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός: Μέσα Μουνιέ και Κάτσε! Επέστρεψαν στις προπονήσεις

21.09.2018 | 21:12
Παναθηναϊκός: Μέσα Μουνιέ και Κάτσε! Επέστρεψαν στις προπονήσεις

Ο Γιώργος Δώνης είδε τους Αντονί Μουνιέ και Έργκους Κάτσε να βγάζουν χωρίς προβλήματα την κανονική προπόνηση του Παναθηναϊκού και πλέον εξαρτάται από τον ίδιο, η συμμετοχή τους στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Αντονί Μουνιέ και Έργκους Κάτσε ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην 4η αγωνιστική της Superleague.

Οι “πράσινοι” υποδέχονται την ομάδα της Βοιωτίας στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου και ο Γιώργος Δώνης μπορεί πλέον να υπολογίζει και στους δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές, αν και θεωρείται δύσκολο να τους ρίξει κατευθείαν στα… βαθιά.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προτελευταία προπόνηση για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, καθώς με εξαίρεση τους Αποστολάκη, Άλτμαν, που συνέχισαν την θεραπεία τους, όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή Γιώργου Δώνη.

Κανονικά ακολούθησαν όλο το πρόγραμμα και οι Μουνιέ, Κάτσε. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και διπλό με έμφαση στην τακτική. Τελευταία προπόνηση αύριο στις 17.30 και μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version