Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Μισός” στο Κύπελλο! Απουσία και για τον Δώνη

Παναθηναϊκός: “Μισός” στο Κύπελλο! Απουσία και για τον Δώνη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Γιώργος Δώνης και πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού απουσίαζαν από την προπόνηση της Τρίτης (08/01), της τελευταίας πριν τον αγώνα με τη Λαμία για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου οι “πράσινοι” είναι αναγκασμένοι να παραταχθούν με πολλά προβλήματα.

Η ίωση που “χτύπησε” τους παίκτες και τον προπονητή του Παναθηναϊκού, δεν έχει ακόμη ξεπεραστεί από όλους με τον Γιώργο Δώνη να απουσιάζει ξανά και τους βοηθούς του να προετοιμάζουν πλέον την ομάδα, με αρκετές αναγκαστικές αλλαγές, για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λαμία.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού

Κανονικά διεξήχθη η σημερινή προπόνηση ενόψει του εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου με την Λαμία. Από τους ποδοσφαιριστές, που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση απουσίασαν οι Μπουζούκης, Οικονόμου, Καμπετσής, Θεοχάρης, Σέχου και ο προπονητής Γιώργος Δώνης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Μάκη Αγγελίνα. Aτομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Μακέντα, Άλτμαν και θεραπεία ο Κότσαρης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση και παιγνίδι τακτικής στο μισό γήπεδο.Τελευταία προπόνηση πρίν τον αγώνα κυπέλλου αύριο στις 15.00 και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα της Πέμπτης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις