Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μουνιέ: “Δεν μπόρεσα να βοηθήσω στο πρώτο μισό, ανυπομονώ για το δεύτερο”

Παναθηναϊκός – Μουνιέ: “Δεν μπόρεσα να βοηθήσω στο πρώτο μισό, ανυπομονώ για το δεύτερο”

Ο Αντονί Μουνιέ έκαναν έναν απολογισμό του πρώτου μισού της φετινής σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Το μήνυμα του Γάλλου για τη συνέχεια.

Ο Αντονί Μουνιέ δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου, καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου.

Ο Γάλλος άσος θα είναι έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα μπορέσει να βοηθήσει τους συμπαίκτες του.

“Το πρώτο μέρος της σεζόν πέρασε και για μένα δεν ήταν εύκολο να είμαι εκτός όλη σχεδόν την περίοδο. Ήταν κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στα 12 χρόνια.

Απέξω έδινα τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου όπως μπορούσα και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για αυτό το πρώτο κομμάτι.

Τώρα ανυπομονώ για το δεύτερο κομμάτι. Να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο, να τους βοηθήσω και να βοηθήσω το κλαμπ να πετύχει τους στόχους του.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την στήριξη που έλαβα όλο αυτό το διάστημα και να σας ευχηθώ καλά Χριστούγεννα αλλά και να τελειώσει ευχάριστα αυτή η χρονιά”, έγραψε ο Μουνιέ στο instagram, κάνοντας τον απολογισμό του.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις