Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Μπάσιμο Γιαννακόπουλου! “Συζητάω τα πάντα για ΟΑΚΑ και παίρνω την ΠΑΕ”

Παναθηναϊκός: Μπάσιμο Γιαννακόπουλου! “Συζητάω τα πάντα για ΟΑΚΑ και παίρνω την ΠΑΕ”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος να πάρει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι επαφές με την κυβέρνηση και το σχέδιο για ΟΑΚΑ.

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Livesport, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιθυμεί να πάρει την ΠΑΕ και δουλεύει ήδη ένα σχέδιο, όντας σε ανοιχτή γραμμή με την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήρθαν σε “επαφή” μέσω τρίτου προσώπου που είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού. Αυτός μετέφερε στον κ. Γιαννακόπουλο το ερώτημα του κ. Τσίπρα. «Θέλει ολόκληρο το ΟΑΚΑ ή συζητάει και για κομμάτια του;». «Συζητάω τα πάντα», ήταν η απάντηση που πήρε.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η κυβέρνηση είναι σίγουρη ότι ο κ. Γιαννακόπυολος είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να πάρει την ΠΑΕ μαζί με το γκρουπ ξένων funds. Για να προχωρήσει η διαδικασία, όμως, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βρεθεί λύση, ώστε η ομάδα να στεγαστεί στο ΟΑΚΑ.

Το “ATHENS ALIVE OAKA”

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, ο Σταύρος Κωνσταντινίδης είναι αυτός που πραγματοποιήσει τις συναντήσεις με την κυβέρνηση, μεταφέροντας την πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.Ποια είναι αυτή; Το “ATHENS ALIVE OAKA”.

Πρόκειται για μία πρόταση που αφορά αφορά επένδυση εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ και τη συνυπογράφουν εκτός της εταιρείας του κ. Γιαννακόπουλου, περισσότερα των τριών ξένων funds.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης έχει στα χέρια του την πρόταση, μέσα από την οποία γίνει γνωστή η πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των συνεργατών του για γκρέμισμα του σημερινού ποδοσφαιρικού ΟΑΚΑ, διατήρηση μόνο του στεγάστρου Καλατράβα και για ανέγερση νέου γηπέδου ποδοσφαίρου, δύο νέων γηπέδων μπάσκετ, ενός καινούργιου στη θέση του σημερινού κι ένα ακόμη μικρότερο. Μέχρι και ανέγερση υπερπολυτελούς ξενοδοχείου περιλαμβάνει η πρόταση.

Για να κατανοήσουμε το μεγεθος της προτεινόμενης επένδυσης αρκεί να αναφέρουμε ότι στη πρόταση που κατατέθηκε από τον Γιαννακόπουλο(το κονσόρτσιουμ εταιρειών δηλαδή), περιλαμβάνεται και η ανέγερση ενός υπερπολυτελούς ξενοδοχείου.

Άμεσες εξελίξεις

Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται η υπόθεση να τελειώσει ως το Πάσχα. Είναι εξαιρετικά πιθανό τις επόμενες μέρες η κυβέρνηση και η πλευρά Γιαννακόπυολου να έρθουν σε συμφωνία κι ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να τα βρει μετ ον Γιάννη Αλαφούζο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις