Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Ινσούα! Δεν παίζει όμως με Πανιώνιο

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Ινσούα! Δεν παίζει όμως με Πανιώνιο
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην 22η αγωνιστική της Superleague, με τον Εμμάνουελ Ινσούα να βγάζει μέρος της προπόνησης στο Κορωπί, αλλά να μην υπολογίζεται για την αποστολή του αγώνα.

Ο Εμμάνουελ Ινσούα επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά δεν είναι ακόμη σε θέση να βοηθήσει την ομάδα, ενόψει και του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ φαίνεται ότι θα προλάβει όμως τα ντέρμπι που ακολουθούν με τους 3 “μεγάλους”, μειώνοντας τα προβλήματα για τον Γιώργο Δώνη. Σε αυτά παραμένει πάντως, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Η ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό

“Απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα, μεγάλο μέρος του οποίου ακολούθησε και ο Εμάνουελ Ινσούα. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής με μπάλα, τελειώματα και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής. Αύριο το απόγευμα θα γίνει η τελευταία προπόνηση και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τον Πανιώνιο”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις