Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Μακέντα! Χωρίς 4 οι “πράσινοι”

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Μακέντα! Χωρίς 4 οι “πράσινοι”
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Γιώργο Δώνη να μην υπολογίζει στους Κολοβέτσιο, Διούδη, Μουνιέ και Κουλιμπαλί, αλλά να έχει πλέον στη διάθεσή του τον Φεντερίκο Μακέντα, που επανήλθε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο Φεντερίκο Μακέντα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα (19/11), στην οποία έδωσε το “παρών”, κάνοντας αποφόρτιση και ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλης, μετά την επιστροφή του από την Εθνική Ελλάδας.

Για το επερχόμενο ματς με τον Απόλλωνα στην επανέναρξη της Superleague, ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει πάντως στους Κολοβέτσιο, Διούδη, Μουνιέ και Κουλιμπαλί, που παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού.

Η ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό

“Επιστροφή στις προπονήσεις και αρχή της προετοιμασίας για το ματς του Σαββάτου με τον Απόλλωνα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Κυριακής.

Με την ομάδα ενσωματώθηκε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος έκανε αποφόρτιση, ενώ στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Φεντερίκο Μακέντα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κολοβέτσιος και θεραπεία οι Διούδης, Μουνιέ, Κουλιμπαλί. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση ασκήσεις κατοχής και οικογενειακό διπλό.Πρωϊνή η αυριανή προπόνηση στις 11.00”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις