Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μπουζούκης: Διάψευση για συζητήσεις ανανέωσης

Παναθηναϊκός – Μπουζούκης: Διάψευση για συζητήσεις ανανέωσης
Intime

Δημοσιεύματα του Τύπου ανέφεραν πως ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει τις επαφές με τον Γιάννη Μπουζούκη, για την επέκταση του συμβολαίου του, τονίζοντας μάλιστα πως υπάρχει διαφορά στη ρήτρα αποδέσμευσης που συζητείται να μπει. Το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον 21χρονο μεσοεπιθετικό έβαλε τα πράγματα στη θέση τους…

Για επαφές του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Γιάννη Μπουζούκη -προκειμένου να επεκταθεί το συμβόλαιο του παίκτη- και σημαντική διαφορά στη ρήτρα αποδέσμευσης που θα μπει στο νέο του συμβόλαιο έκαναν λόγο δημοσιεύματα του Τύπου την Τρίτη (04.06.2019).

Το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Γιάννη Μπουζούκη θέλησε να… βάλει τα πράγματα στη θέση τους και διέψευσε κατηγορηματικά τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

“Η εταιρεία μας επιθυμεί να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Παναθηναϊκού για την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιάννη Μπουζούκη. Συνεπώς οποιαδήποτε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για διαφορές που υπάρχουν σχετικά με τη ρήτρα είναι παντελώς ανυπόστατα και αναληθή”, αναφέρεται επίσημα από το γραφείο που εκπροσωπεί τον 21χρονο μεσοεπιθετικό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις