Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ντένμον: “Πανέτοιμος για την πρόκληση του Final 4”

Παναθηναϊκός – Ντένμον: “Πανέτοιμος για την πρόκληση του Final 4”
Eurokinissi

Έτοιμος να δουλέψει σκληρά και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να φτάσει στο Final 4 της Euroleague δήλωσε ο Μάρκους Ντένμον, κατά την άφιξή του στην Αθήνα.

Ο Ντένμον έφτασε στην Ελλάδα, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, δήλωσε πως έχει όρεξη για δουλειά, ενώ αναφέρθηκε και στους οπαδούς του “τριφυλλιού”.

“Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να συναντήσω τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και τους οπαδούς. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι μια τεράστια ευκαιρία να έρθω σε αυτήν την ομάδα και να παίξω γι’ αυτούς τους υπέροχους οπαδούς, για έναν εξαιρετικό προπονητή και φυσικά για τους συμπαίκτες μου. Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με ιστορία, έχει παθιασμένους οπαδούς οι οποίοι δίνουν την ενέργειά τους κατά τη διάρκεια του αγώνα”, τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ.

Όσο για τους στόχους του, ο Ντένμον ανέφερε: “Ακόμα είναι νωρίς για το οτιδήποτε. Θέλω να δουλέψω σκληρά να βρω τον ρόλο μου και το πιο σημαντικό απ’ όλα να κερδίζουμε παιχνίδια. Είμαι πανέτοιμος για την πρόκληση του Final Four της Euroleague. Είμαι δουλευταράς και θα κάνω τα πάντα για να αποδώσω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Και αυτό είναι που θα κάνω”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις