Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο Αυλωνίτης που έρχεται και ο αρνητικός Τελάντερ

Αυλωνίτης

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ενισχυθεί με την απόκτηση του Τάσου Αυλωνίτη, ενώ την ίδια ώρα ο Ράσμους Τελάντερ συνεχίζει να τον απασχολεί.

Την απόκτηση του Τάσου Αυλωνίτη αναμένεται να ολοκληρώσει τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός.

Το “τριφύλλι” τα έχει βρει σε όλα με τον 27χρονο Έλληνα αμυντικό – ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήθελε να έχει μια ακόμα επιλογή για την άμυνα του- και θα ανακοινώσει την απόκτηση του την τελευταία μέρα των μετεγγραφών για ελεύθερους παίκτες.

Δεν δέχεται αποπληρωμή με δόσεις ο Τελάντερ

Την ίδια ώρα όμως, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να έχει τον “πονοκέφαλο” του Μάρκους Τελάντερ, για τα χρήματα που του οφείλει.

Ο Δανός κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται πλέον στη Ζυρίχη της Ελβετίας και ζητά να του καταβληθεί το ποσό των 456.556 ευρώ ολόκληρο και χωρίς δόσεις, κάτι που του προτείνει ο Παναθηναϊκός. Η υπόθεση θα συζητηθεί την Τρίτη στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Live Sport” ο δικηγόρος του Τελάντερ, Γιώργος Ζελιλίδη, ζητάει: “Να διαταχθεί η αντίδικος ΠΑΕ να μου καταβάλει το ποσό των 456.556,02 ευρώ εν όλω καθαρά με το νόμιμο τόκο από την άσκηση της προσφυγής μου. Να επιβληθούν σε βάρος της αντίδικης ΠΑΕ οι ποινές που ορίζονται στο άρθρο 24 του Κώδικα Ιδιότητας Μεταγραφών. Και ειδικότερα, πλην των άλλων κυρώσεων, να επιβληθεί σωρευτικά σε βάρος της καθ΄ ης ΠΑΕ και η ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλων μέχρι την πλήρη εξόφληση της ανωτέρω απαίτησής μου από την αντίδικη ΠΑΕ”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις