Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο Εσιέν ζητάει αφαίρεση βαθμών!

Εσιέν
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Τα οικονομικά προβλήματα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός… γιγαντώνονται και πλέον η αφαίρεση βαθμών από την ομάδα δείχνει δύσκολο να αποφευχθεί.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ζήτησε από τους πιστωτές… υπομονή, αλλά το δημοσίευμα της «Live Score» αναφέρει πως ο Μίκαελ Εσιέν δεν πρόκειται να κάνει άλλη!

Όπως αναφέρεται, ο Εσιέν κατέθεσε αίτηση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ζητώντας να ενεργοποιηθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, αφού οι «πράσινοι» δεν του έχουν δώσει το ποσό των 73.027,88 € .

Να αναφέρουμε πως το Διαιτητικό Δικαστήριο είχε αποφασίσει πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 365.139,4 ευρώ σε 10 ισόποσες δόσεις στον Γκανέζο από την 1/10/2017.

Μέσω της πληρεξούσιας δικηγόρου του, κ. Σουλούκου ο Εσιέν ζητά: «Να ενεργοποιηθεί κατά της αντιδίκου ΠΑΕ η ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από το πρωτάθλημα μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή μου αναφορικά με το ληξιπρόθεσμο και απαιτητό ποσό των 73.027,88 ευρώ πλέον νόμιμων τόκων από την επόμενη της δήλης ημέρας καταβολής εκάστης δόσης, άλλως από την επίδοση της παρούσας και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή μου».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις