Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος έφτασε μια “ανάσα” απ’την ΠΑΕ

Γιαννακόπουλος

Μπορεί οι εξελίξεις του Σαββάτου (05/05) να φέρουν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός πολύ κοντά στον Παϊρό Πιεμπονγκσαντ, αλλά λίγες ώρες πριν οι “πράσινοι” φαίνεται πως έφτασαν μια.. ανάσα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτασε μία ανάσα από την ανάληψη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πραγματοποίησε δύο ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο της προηγούμενες ημέρες και, μάλιστα, στη διάρκεια του πρώτου -που έγινε την Τετάρτη- οι δύο άνδρες σχεδόν έδωσαν τα χέρια.

Αλλάζει χέρια ο Παναθηναϊκός: «30 Ιουνίου η μεταβίβαση! Οικονομικός έλεγχος και από κοινού οι αποφάσεις»

Η πρόταση που φέρεται να έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και δεν περιελάμβανε τις όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν με το «Athens Alive» ήταν ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΠΑΕ να αναλάβει το μάνατζμεντ του συλλόγου, αναγνωρίζοντας παράλληλα τα χρέη των 47 εκ. ευρώ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεσμεύτηκε να βάλει άμεσα 4 εκ. ευρώ για να καλυφθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ πρότεινε στον Γιάννη Αλαφούζο να μπει το 70% των εσόδων στην ΠΑΕ και το 30% στο λογαριασμό του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και την Παρασκευή, με τον Γιάννη Αλαφούζο εξήγησε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ότι η πρόταση της Pan Asia ήταν καλύτερη…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις