Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος έχει στο Λονδίνο μια… σοβαρή δουλειά!

Γιαννακόπουλος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Διακανονισμοί δεν γίνονται, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να χρωστάει, η αδειοδότηση δείχνει να… χάνεται και ο υποβιβασμός να είναι ένα “ζωντανό” ενδεχόμενο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται στο Λονδίνο, με σκοπό να σώσει το “τριφύλλι”.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συναντηθεί σήμερα με τους “συμπαίκτες” του για το “Athens ΟΑΚΑ Alive”, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά και να μιλήσουν για τη… σωτηρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το “τριφύλλι” δεν δείχνει ικανό να μπορέσει να εξασφαλίσει αδειοδότηση για τη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει… υποβιβασμός! Η συνάντηση που θα έχει σήμερα ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τους ξένους επενδυτές, θα γίνει προκειμένου να μην συμβεί αυτό το ντροπιαστικό -για το σύλλογο- σενάριο.

Ο κ. Γιαννκόπουλος θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τη δέσμευση των εταιριών που θα συνεργαστεί, με ένα προσχέδιο συμφωνίας και με παρουσίαση των δικών του ενεργειών, έτσι ώστε να κατατεθεί στον Γιάννη Αλαφούζο πρόταση για την απόκτηση της ομάδας, πριν αυτή οδηγηθεί στο “γκρεμό”.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ο κ. Γιαννακόπουλος θα προτείνει να μειωθεί σε σημαντικό βαθμό το δικό του ποσοστιαίο μερίδιο συμμετοχής στα μελλοντικά κέρδη από την επένδυση του ΟΑΚΑ -σαν εγγύηση- έτσι ώστε αυτά τα ποσά να χρησιμοποιηθούν για την σωτηρία της ΠΑΕ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις