Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός: Ο “πονοκέφαλος” με Εσιέν και οι προσπάθειες για αδειοδότηση

17.03.2018 | 12:07
Εσιέν

ΦΩΤΟ paofc.gr

Στον Παναθηναϊκό «τρέχουν» για να πάρει η ομάδα την αδειοδότηση και να μην υποβιβαστεί. Την ίδια στιγμή όμως, ο Μίκαελ Εσιέν δεν δείχνει διάθεση να βάλει «νερό στο κρασί του».

Σύμφωνα με την «Live Sport», ο Παναθηναϊκός μαζεύει τα απαραίτητα έγγραφα, προκειμένου να ενημερώσει αναλυτικά την Superleague για τις ειδικές –τραγικές οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα.

Τα στοιχεία αυτά αναμένεται να δοθούν μέχρι και τη Δευτέρα και στη συνέχεια οι υπεύθυνοι της Λίγκας θα τρέξουν τις διαδικασίες για να αποκτήσουν οι “πράσινοι” άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Να αναφέρουμε πως η UEFA δίνει τη δυνατότητα σε μια Ομοσπονδία να χορηγήσει περίοδο χάριτος τριών ετών σε ομάδες που αντιμετωπίζουν «ειδικές συνθήκες», προκειμένου να εξασφαλίσουν την αδειοδότηση για τις εγχώριες διοργανώσεις και να μην διαλυθούν.

Ο “πονοκέφαλος” με Εσιέν

Πάντως, τα προβλήματα δεν τελειώνουν στον Παναθηναϊκό. Μετά τον Βέμερ, η νέα δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Μίκαελ Εσιέν.

Η υπόθεση του Γκανέζου εκδικάστηκε την Τετάρτη (14/03) στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, μαζί με αυτές των Βέμερ, Λέτο και Τοτσέ.

Μαζί με την περίπτωση Βέμερ, αυτή του Εσιέν συγκεντρώνει μεγάλες δυσκολίες για τον Παναθηναϊκό, αφού –σύμφωνα με την «Πράσινη»- ο Γκανέζος δεν κάνει πίσω και απαιτεί την καταβολή όλων των χρημάτων που του οφείλονται.

Ο Παναθηναϊκός θα έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη μέσα στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να υπάρξει κάποια συμφωνία και να αποφευχθεί η αφαίρεση βαθμών.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version