Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο… θετικός Μυστακίδης και οι άμεσες απαιτήσεις της Κιέβο

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κρατήσει ένα “δυνατό” σύνολο, ενόψει της νέας σεζόν και η διατήρηση του Γιάννη Μυστακίδη στο ρόστερ είναι κάτι που το επιθυμεί τόσο η ομάδα, όσο και ο παίκτης. Παράλληλα, υπάρχουν και οι οικονομικές “πληγές” που το “τριφύλλι” θέλει να κλείσει.

Πέρα από τον Έργους Κάτσε και ο Γιάννης Μυστακίδης βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η “Πράσινη”, ο Έλληνας επιθετικός δεν βρίσκεται στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου και πιέζει για να παραμείνει στο “τριφύλλι”, αφού αν περάσει κι άλλος χρόνος, θα υπάρξει πρόβλημα λόγω του περιορισμού μετεγγραφών που έχει επιβληθεί στον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Νταμπίζας είναι αυτός που χειρίζεται την υπόθεση. Το συμβόλαιο του Μυστακίδη είναι 250.000 ευρώ και το “τριφύλλι” προτίθεται να καλύψει 100.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα όμως ο Παναθηναϊκός πρέπει να καλύψει και τις οικονομικές “αμαρτίες” του παρελθόντος, για να μην βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Πιο συγκεκριμένα, η Κιέβο ζητά ΑΜΕΣΑ το 60% των χρημάτων που της χρωστά το “τριφύλλι”, για να αποσύρει την καταγγελία που έχει κάνει στη FIFA.

Σύμφωνα με τη “Live Sport” ο Παναθηναϊκός χρωστά στην Κιέβο συνολικά 312.500 για τον Εμποκού και θα πρέπει να της καταβάλει άμεσα 200.000 ευρώ. Οι “πράσινοι” θα πρέπει να τα βρουν με τους Ιταλούς μέχρι τις 20 Ιουνίου. Αν δεν τα καταφέρουν, θα κληθούν σε απολογία από τη FIFA και αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να τιμωρηθεί μέχρι και με υποβιβασμό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις