Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Μέσα ο Κουτρουμπής! Μόνο με θαύμα ο Τσάβες

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Μέσα ο Κουτρουμπής! Μόνο με θαύμα ο Τσάβες
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με τον Γιώργο Κουτρουμπή στη σύνθεση του θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, για την 9η αγωνιστική της Superleague. Ο Έλληνας αμυντικός προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τον Γιώργο Κουτρουμπή να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα την Πέμπτη. Ο Έλληνας στόπερ τέθηκε στη διάθεση του 49χρονου τεχνικού, ο οποίος θα ανακοινώσει την “πράσινη” αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Παρασκευής.

Αντίθετα, ο Τσάβες έχει ελάχιστες πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι με τους Πειραιώτες. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος και μόνο με θαύμα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Μαρίνο Ουζουνίδη στο σαββατιάτικο ντέρμπι.

Το κάλεσμα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας

Στο μεταξύ, η Παναθηναϊκή Συμμαχία κάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει στην τακτική Γενική Συνέλευση, αλλά και στις εκλογές που θα διεξαχθούν εντός του Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση

“Το διοικητικό Συμβούλιο Παναθηναϊκής Συμμαχίας ενέκρινε τον οικονομικό απολογισμό της χρήσης 1/7/16 έως 30/6/17 και αποφάσισε ομόφωνα τη σύγκλιση της τακτικής Γενικής Συνέλευσης και την προκήρυξη εκλογών εντός του Νοεμβρίου. Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί η σχετική πρόσκληση της τακτικής Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό. Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να γίνουν τακτικά Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας έτσι ώστε να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές και ενημερώνουμε ότι τα ήδη υπάρχοντα ηλεκτρονικά Μέλη ( συνδρομή 20€ ) μπορούν να γίνουν τακτικά ώστε να συμμετέχουν στις επερχόμενες εκλογές με την καταβολή 30€ επιπλέον”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις