Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Σύνθημα νίκης από Σισέ! Έφτιαξε… πράσινα γυαλιά – videos, pics

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Σύνθημα νίκης από Σισέ! Έφτιαξε… πράσινα γυαλιά – videos, pics
ΦΩΤΟ intime

Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα βρεθεί στις κερκίδες του ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσει το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και μάλιστα θα βραβευτεί από το “τριφύλλι”.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως θα παρακολουθήσει από κοντά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν έχει σταματήσει να εκφράζει την ανυπομονησία του, για να βρεθεί στο ΟΑΚΑ.

Σε μήνυμά που έστειλε μέσα από το αεροπλάνο -πετώντας για την Αθήνα- ο Τζιμπρίλ Σισέ ζητά νίκη και μόνο νίκη από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι των “αιωνίων”.

“Γεια, είναι ώρα να δω την πραγματική μου οικογένεια σήμερα. Πέρασε πολύς καιρός. Κι όταν λέω οικογένεια, εννοώ τον Παναθηναϊκό. Σήμερα έχουμε μεγάλο ντέρμπι και θέλουμε τη νίκη. Έρχομαι από τη Βαρκελώνη να δω την πράσινη οικογένειά μου. Μόνο νίκη, σε καμία περίπτωση ήττα, έτσι; Πάμε!”, τόνισε ο Σισέ.




Μάλιστα, ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού δημιούργησε ειδικά γυαλιά… σε πράσινη απόχρωση και με ένα χρυσό “τριφύλλι” πάνω τους, αφιερωμένα στην αγαπημένη του ομάδα.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που “ανέβασε”, ο Γάλλος έγραψε: “Σπέσιαλ ημέρα, σπέσιαλ ομάδα, σπέσιαλ αγάπη, σπέσιαλ ομάδα, σπέσιαλ γυαλιά, σπέσιαλ πόλη, σπέσιαλ άνθρωποι, σπέσιαλ χρώμα…”

Να αναφέρουμε ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ θα βραβευτεί στο ημίχρονο του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός από τον Δημήτρη Σαραβάκο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις