Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το κάλεσμα των παικτών του “τριφυλλιού” στον κόσμο – video

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με τους παίκτες του Γιώργου Δώνη να καλούν τον κόσμο τους να δώσει βροντερό “παρών” στο γήπεδο.

«Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει ένα σημαντικό αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Στο ΟΑΚΑ αναμένονται χιλιάδες κόσμου προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση και να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η φωνή και η υποστήριξη όλων είναι απαραίτητες για να δώσουν την απαιτούμενη ώθηση στην ομάδα, αλλά από εκεί και πέρα κάθε συμπεριφορά που θα ξεπεράσει τα όρια, θα βλάψει άμεσα τον Παναθηναϊκό και μόνο αυτόν. Ο κόσμος της ομάδας οφείλει να προστατέψει την έδρα μας ακόμα και αν προκληθεί, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν.

Οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά είναι ικανή, βάσει του νέου αθλητικού νόμου, να οδηγήσει στην επιβολή αυστηρών ποινών σε βάρος του Παναθηναϊκού. Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους φιλάθλους που θα βρεθούν αύριο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που θα βοηθήσει την ομάδα μας να φτάσει στο στόχο της, αποφεύγοντας την παραμικρή ενέργεια που θα εμποδίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και ελέγχοντας τις αντιδράσεις, τόσο τις δικές τους όσο και των διπλανών τους”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία συνοδεύτηκε ένα όμορφο βίντεο με τους Τάσο Χατζηγιοβάνη, Δημήτρη Κολοβέτσιο, Σωκράτη Διούδη και Γιάννη Μπουζούκη να δίνουν σύνθημα νίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις