Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Με Τσοντάκη η “τρελή” νίκη στο ντέρμπι!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Με Τσοντάκη η “τρελή” νίκη στο ντέρμπι!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ασύλληπτο “αιώνιο” ντέρμπι για τη Super League K15! Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με 5-4, με τους “ερυθρόλευκους” να φτάνουν κοντά σε μία επική ανατροπή, αλλά να μην καταφέρνουν να επιστρέψουν τελικά από την… κόλαση. Χατ-τρικ ο Τσοντάκης.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 3′ με εύστοχη εκτέλεση πένταλι του Τζαβίδα, ενώ ο Τσοντάκης με δύο γκολ (12′, 22′), έγραψε το 3-0. Στο 33′ ο Δημοσθενιάδης έκανε τ0 4-0, με τον Κίτσο να μειώνει για τον Ολυμπιακό (4-1) λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Ο Τσοντάκης έκανε το 5-1 στο 42′, με το υπόλοιπο του αγώνα να ανήκει στον Ολυμπιακό.

Ο Ντόης μείωσε σε 5-2 στο 48′, ο Παπανικόπουλος έκανε το 5-3 στο 61’, ενώ ο Ντόης βρήκε ξανά δίχτυα στο 63′ για το 5-4. Παρότι υπήρχε αρκετός χρόνος ακόμα, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, με τους “πράσινους” να φτάνουν στην τελική επικράτηση.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παναθηναϊκός: Αυγερινός, Πορφυρόπουλος, Παυλάκης, Καρνέσης, Γογουβίτης, Φρόκου, Δημοσθενιάδης (67’ Πουλιάνος), Κωστόπουλος, Τζαβίδας (30’ Αρσενίου), Κρυπαράκος (62’ Ζαφείρης), Τσοντάκης (83’ Αυγερινός).

Ολυμπιακός: Γραμματικάκης, Φρέρης, Μπονέλης (56’ Γαρμπής), Κατσόγιαννης (45’ Λιοφάγος) , Σπυριδάκης (45’ Κασέμι), Ντόη, Κίτσος, Πάστρας (37’ Συρμής). Σταμούλης, Λιάτσος (50’ Παπανικόπουλος) , Καραπαναγιωτίδης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις