Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Οργή για τη διαιτησία – Χωρίς Δώνη στο ντέρμπι!

Παναθηναϊκός: Οργή για τη διαιτησία – Χωρίς Δώνη στο ντέρμπι!
Intime

Ο Παναθηναϊκός “βράζει” για τη μέχρι τώρα αντιμετώπιση που έχει από τη διαιτησία, αλλά πλεον καλείται να στρέψει την προσοχή του στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ, εκεί όπου δεν θα έχει τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο του.

“Μια συνεχιζόμενη αδικία δεν μπορεί να είναι… σύμπτωση” λένε εδώ και καιρό στις τάξεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σχολιάζοντας τη συμπεριφορά της διαιτησίας προς την ομάδα.

Ο αγώνας της Τούμπας ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά λαθών, που οι πράσινοι” θεωρούν πως έχουν γίνει εις βάρος τους και έχουν αλλοιώσει αποτελέσματα και την βαθμολογία.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Δύο λάθη του διαιτητή κι ένα αμφισβητούμενο πέναλτι!”

Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” είναι οργισμένοι, κάτι που φάνηκε και μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, εκεί όπου τονίζεται ότι η ομάδα “… αποτελεί μόνιμο θύμα της διαιτησίας” παρά τη χρήση του VAR.

Χωρίς Δώνη με ΑΕΚ – Συμπλήρωσε κάρτες ο Ινσούα

Η αποβολή του Γιώργου Δώνη από τον πάγκο του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, θα του στερήσει την παρουσία του και κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Έλληνας τεχνικός αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα του Παναθηναϊκού στην έδρα του ΠΑΟΚ, μετά τις έντονες διαμαρτυρίες του για το πέναλτι που δόθηκε.

Ταυτόχρονα, ο Γιώργος Δώνης καλείται να αποφασίσει σε ποια δύο από τα παιχνίδια με ΑΕΚ (εντός), Παναιτωλικό (εκτός), Αστέρα Τρίπολης (εντός) και Βόλο (εκτός) θα εκτίσει την ποινή του ο Ινσούα. Ο Αργεντινός μπακς συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες με αυτή που δέχτηκε στον χθεσινό αγώνα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις