Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ουζουνίδης: “Άλλους στόχους είχα με την ομάδα”

Παναθηναϊκός – Ουζουνίδης: “Άλλους στόχους είχα με την ομάδα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπληρώνει σήμερα (1/12) ένα χρόνο στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Πράσινη” κι αναφέρθηκε στους 12 μήνες που βρίσκεται στο τιμόνι του “τριφυλλιού”.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκαθάρισε ότι ξεκαθάρισε ότι περίμενε τελείως διαφορετικά τα πράγματα στον Παναθηναϊκό.

Η συνέντευξη του Μαρίνου Ουζουνίδη στην εφημερίδα «Πράσινη»

-Για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει με την συμπλήρωση ενός χρόνου στον πάγκο του Παναθηναϊκού: 
«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τα πράγματα να εξελιχθούν τόσο άσχημα. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολα από την πρώτη ημέρα, δεν περίμενα όμως, ότι θα γίνονται όλο και χειρότερα, όσο πέρναγε ο καιρός. Το πρώτο εξάμηνο ήταν πολύ καλό και η ομάδα έφθασε αγωνιστικά στο επίπεδο που ήθελα και αυτό φαίνεται κι από το γεγονός, ότι ο κόσμος επέστρεψε στο γήπεδο, αφού έβλεπε ωραίο ποδόσφαιρο. Με το τέλος της χρονιάς πίστευα, ότι θα βελτιωθούν κάποια πράγματα. Δυστυχώς, όμως, έγιναν χειρότερα. Έφυγαν πολλοί βασικοί παίκτες της ομάδας και το αποκορύφωμα ήταν η ξαφνική αποχώρηση του μεγαλομετόχου από τον σύλλογο.

Δεν θέλω να πω πολλά περισσότερα, για την δύσκολη κατάσταση, που βιώνουμε όλοι στον σύλλογο. Θα ήθελα να σχολιάζω μόνο αγωνιστικά θέματα, αλλά έχουν προκύψει τόσα ζητήματα, που το αγωνιστικό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Και μένα αυτό σαν προπονητής δεν με ικανοποιεί. Θα ήθελα να είμαστε πολύ καλύτερα αγωνιστικά και όλα τα άλλα ζητήματα να μην μας απασχολούν. Διότι αυτή τη στιγμή η επιβίωση του Παναθηναϊκού είναι ο πρώτος στόχος. Περίμενα ότι θα είναι άλλοι οι στόχοι μας αυτή την εποχή».

-Για τον κόσμο της ομάδας: 
«Την πρώτη ημέρα έτυχε να βιώσω μία δύσκολη στιγμή με τις αποδοκιμασίες του κόσμου, προς την ομάδα. Οφείλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας μας, γιατί σε όλο αυτό τον χρόνο είναι κοντά μας και δίπλα μας δίνουν μαζί μας την μάχη».

-Για την κορυφαία του στιγμή στον πάγκο του Παναθηναϊκού σε αυτόν το χρόνο:
«Οι δύο στιγμές που χάρηκα περισσότερο από κάθε άλλη ήταν η νίκη της περασμένης σεζόν με τον Ολυμπιακό, που δεν τον αφήσαμε να κάνει ευκαιρία σε όλο το ματς και είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Και φυσικά η νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, παρά τις ελλείψεις βασικών παικτών που είχαμε».

-Για την πιο άσχημη στιγμή σε αυτό το διάστημα: 
«Δε θα σταθώ σε μια στιγμή αλλά στην πίκρα που ένοιωσα, όταν κάναμε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο πέρυσι αλλά δεν πήραμε αυτό, που μας άξιζε τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο. Και στα play off , ενώ μαζέψαμε τους περισσότερους βαθμούς στο γήπεδο, μια χαζομάρα Μας στέρησε την πρωτιά που μπορεί να μας έλυνε και κάποια προβλήματα οικονομικά».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις