Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Με απουσίες στο ντέρμπι!

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Με απουσίες στο ντέρμπι!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Η 18άδα που επέλεξε ο Ρουμάνος.

Πέλκας, Ελ Καντουρί και Χοσέ Κάνιας δεν βρίσκονται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ΟΑΚΑ και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να παίρνει τελικά μαζί τους Μίσιτς και Ζαμπά, οι οποίοι όμως δύσκολα θα ξεκινήσουν στο ματς, καθώς έχουν μόλις επιστρέψει από τραυματισμό.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό (3/3) αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Οι Μίσιτς και Ζαμπά που είχαν μικροπροβλήματα τις προηγούμενες ημέρες, συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή του «Δικεφάλου», από την οποία απουσιάζουν τα ονόματα των τραυματιών Πέλκα, Ελ Καντουρί, αλλά και του Χοσέ Κάνιας.Η προπόνηση του Σαββάτου (2/3) επικεντρώθηκε στην τακτική και τις στατικές φάσεις, ενώ έκλεισε με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μαουρίσιο, Ολιβέιρα, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Μίσιτς, Ζαμπά, Ενρίκε, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις