Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννενα: Γύρισε από την “κόλαση” σε 15 λεπτά! Στους “8” το “τριφύλλι” [video]

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννενα: Γύρισε από την “κόλαση” σε 15 λεπτά! Στους “8” το “τριφύλλι” [video]
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, αλλά κατάφερε και ανέτρεψε την κατάσταση μετατρέποντας το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου σε 3-1, σκορ το οποίος του έδωσε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, σε ένα ματς που χαρακτηρίστηκε από μεγάλη ένταση ανά χρονικά διαστήματα.

Με φοβερή ανατροπή μέσα σε 15 λεπτά, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από το 0-1, με το οποίο είχε βρεθεί να χάνει από τον ΠΑΣ Γιάννενα στο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ, και με σκορ 3-1 προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΣ, που είχε το προβάδισμα λόγω της νίκης με 1-0 στους “Ζωσιμάδες” πριν μία εβδομάδα, ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ, από κεφαλιά του Παντελάκη, στο 24ο λεπτό και να κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τους “πράσινους”. Το λανθασμένα ακυρωθέν γκολ του Ινσούα, ως οφσάιντ στο 34′, προκάλεσε μεγάλη ένταση μεταξύ των γηπεδούχων και των διαιτητών της αναμέτρησης, αλλά παρ’ όλα αυτά ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε πιο “ψυχωμένος” από κάθε άλλος ματς μέσα στη σεζόν στο δεύτερο μέρος.

Η πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι στους Γιαννιώτες από το πρώτο λεπτό της επανάληψης ήταν ασφυκτική και καρποφόρησε στο 56′ όταν ο Χρήστος Δώνης ισοφάρισε σε 1-1, ενώ πριν προλάβουν να καταλάβουν οι φιλοξενούμενοι τι έγινε, ο Σέκενφελντ μετά από φάση διαρκείας έβαλε μπροστά στο σκορ τον Παναθηναϊκό στο 58′. Με τον ΠΑΣ να έχει… εξαφανιστεί από το γήπεδο ο Μακέντα ευστόχησε στο 72′ σε πέναλτι που υπέπεσε ο Μπουκουβάλας και έδωσε στην ομάδα του προβάδισμα πρόκρισης.

Ακολούθησε ένταση και παραλίγο σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων μετά από αυτό το γεγονός, με τους ψυχραιμότερους ωστόσο να μπαίνουν στη μέση και τα πνεύματα να ηρεμούν. Η αποβολή του Κουρμπέλη στο 77′, που άφησε με 10 παίκτες τους “πράσινους”, επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να αναθαρρήσουν, αλλά παρ’ ότι βρήκαν χώρο, δεν δημιούργησαν κάποια αξιόλογη φάση και το 3-1 παρέμεινε ως το τέλος, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει μία μεγάλη πρόκριση και να συνεχίζει στα προημιτελικά της διοργάνωσης, η οποία όπως έχει δηλώσει ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, είναι από τους κύριους στόχους φέτος.

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις