Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Πρεσάρει” Λουντ ο Νταμπίζας! “Σε πιστεύουμε και θέλουμε να μείνεις”

Παναθηναϊκός: “Πρεσάρει” Λουντ ο Νταμπίζας! “Σε πιστεύουμε και θέλουμε να μείνεις”

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί διακαώς την παραμονή του Ρόμπιν Λουντ στο ρόστερ της ομάδας. Φουλ πρέσινγκ από τον Νταμπίζα στον Φινλανδό μέσο.

Η έλευση του Νίκου Νταμπίζα έχει αλλάξει κάπως τα δεδομένα στην υπόθεση του Ρόμπιν Λουντ. Ο τεχνικός διευθυντής του “τριφυλλιού” πρέσαρει τον Φινλανδό μέσο να πει το “ναι” και να παραμείνει στην ομάδα, εκμεταλλευόμενος και την πολύ καλή σχέση που έχει με τον μάνατζερ του παίκτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πράσινη”, ο Νταμπίζας προσπαθεί να πείσει τον Λουντ ότι τα πράγματα θα αλλάξουν στον Παναθηναϊκό. “Σε θέλουμε στην ομάδα, είσαι από τους παλιούς παίκτες θα είσαι αρχηγός τη νέα περίοδο. Όσον αφορά τις πληρωμές σας δεν θα υπάρχουν τα προβλήματα που υπήρχαν την προηγούμενη χρόνια. Σε πιστεύουμε και θέλουμε να μείνεις”, ήταν τα λόγια του νέου τεχνικού διευθυντή του “τριφυλλιού”.

Οι “πράσινοι” είναι έτοιμοι να διπλασιάσουν σχεδόν τις απολαβές του παίκτη (σ.σ. θα φτάσουν κοντά στις 300 χιλιάδες ευρώ), γνωρίζοντας το πόσο σημαντικός είναι ο Λουντ, ο οποίος διαθέτει ποιότητα και μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις