Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Προφορική συμφωνία με Μπενφίκα για Βλαχοδήμο”

Παναθηναϊκός: “Προφορική συμφωνία με Μπενφίκα για Βλαχοδήμο”
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Μπενφίκα για την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι Πορτογάλοι, οι οποίοι τονίζουν ότι οι “πράσινοι” θα βάλουν στα ταμεία τους 2 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με την “O Jogo”, ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Οι Πορτογάλοι αναμένεται να δώσουν 2 εκατομμύρια ευρώ στο “τριφύλλι”, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον νεαρό τερματοφύλακα στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είχε βρεθεί μία ανάσα από την Μπενφίκα το καλοκαίρι, με τη μετεγγραφή να “χαλάει” λόγω της διστακτικότητας του Όλα Τζον να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει την “πράσινη” φανέλα.

Η Μπενφίκα έχει ανάγκη από τερματοφύλακα, καθώς πούλησε το καλοκαίρι στην Μάντσεστερ Σίτι τον Έντερσον Μοράις και βασικός αγωνίζεται πλέον ο νεαρός  Μπρούνο Βαρέλα, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες των “αετών”. Όσον αφορά τη θέση του αναπληρωματικού, καλύπτεται από τον 38χρονο Ζούλιο Σέζαρ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις