Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Προπόνηση με Ινσούα και Κουλιμπαλί

Παναθηναϊκός: Προπόνηση με Ινσούα και Κουλιμπαλί
ΦΩΤΟ ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Την πρώτη του προπόνηση με τη φόρμα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε ο Εμάνουελ Ινσούα. Ξεπέρασε τη θλάση ο Κουλιμπαλί και τέθηκε στη διάθεση του Ουζουνίδη για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο Ινσούα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και προπονήθηκε με το γκρουπ των παικτών του Παναθηναϊκού που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Μπιλμπάο.Όσοι έπαιξαν βασικοί στον αγώνα με τους Βάσκους έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες και τελειώματα και πιεστικό παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Στα ευχάριστα νέα για τον Ουζουνίδη κι η επιστροφή του Κουλιμπαλί σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, έπειτα από δύο εβδομάδες. Ο αμυντικός του “τριφυλλιού” ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε και τέθηκε στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Από κει και πέρα, θεραπεία και γυμναστήριο έκαναν οι Βιγιαφάνιες, Ρέις, Στάικος με τον τελευταίο να ακολουθεί και πρόγραμμα με ατομικό τρέξιμο στο γήπεδο. Ο Δώνης θα κάνει ακτινογραφία λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στον αγώνα με την Μπιλμπάο, ενώ ο Μολέντο απουσιάζει με άδεια.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις