Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Προς αποχή απ’ την προπόνηση! Δεν δέχονται… διαχωρισμό οι παίκτες

Παναθηναϊκός
Eurokinissi

Από το κακό στο χειρότερο η κατάσταση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού οι παίκτες της ομάδας δεν έχουν σκοπό να «κατέβουν» στη σημερινή (09/04) προπόνηση.

Οι παίκτες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν αποφασίσει να απέχουν από την προπόνηση της Δευτέρας (09/04). Αυτή ήταν άλλωστε η ενημέρωση που έδωσαν οι αρχηγοί των «πρασίνων» στον πρόεδρο της ομάδας, Βασίλη Κωνσταντίνου, σε επικοινωνία που είχαν.

Η προγραμματισμένη προπόνηση του Παναθηναϊκού είναι στις 19:00, αλλά το «παρών» φαίνεται πως θα δώσει μόνο ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Οι αρχηγοί της ομάδας ζήτησαν να καταβληθεί σε όλους -χωρίς διαχωρισμό Ελλήνων και ξένων παικτών- το 30% της οφειλόμενης δόσης του Δεκεμβρίου για να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Να θυμίσουμε πως στους παίκτες του Παναθηναϊκού καταβλήθηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας το υπόλοιπο της δόσης Οκτωβρίου, ενώ υπήρξε δέσμευση πως θα λάμβαναν το 30% του Δεκεμβρίου μόνο οι Έλληνες.

Το αίτημα των παικτών πολύ δύσκολα θα υλοποιηθεί κι έτσι αναμένεται να υπάρξει αποχή από τις προπονήσεις. Να θυμίσουμε πως την Πέμπτη η προπόνηση της ομάδας είχε αναβληθεί, ενώ ακολούθησε η άδεια των εορτών του Πάσχα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις