Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Η πρόταση αποπληρωμής των παικτών! Θετικά μηνύματα

Παναθηναϊκός: Η πρόταση αποπληρωμής των παικτών! Θετικά μηνύματα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η υπηρεσιακή διοίκηση του Παναθηναϊκού βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Κορωπί και παρουσίασε στους παίκτες την πρόταση αποπληρωμής της δόσης του Οκτωβρίου, ώστε να αποφευχθούν οι προσφυγές. Βάζουν… πλάτη οι παίκτες του “τριφυλλιού”.

Στο Κορωπί βρέθηκαν ο οικονομικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Αγισήλαος Τουμαζάτος, ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου. Η πρόταση της διοίκησης του “τριφυλλιού” στους παίκτες ήταν η εξής: Άμεση πληρωμή του 40% του συνολικού ποσού της δόσης, δηλαδή να δοθούν τα 500.000 ευρώ από τα 1.300.000. Αυτά τα χρήματα έχει αυτή τη στιγμή η “πράσινη” ΠΑΕ στα ταμεία της. Το υπόλοιπο 60% θα κατατεθεί στο τέλος του Ιανουαρίου, όταν οι “πράσινοι” θα εισπράξουν περίπου 750.000 ευρώ από την πώληση του Μπεργκ στην Αλ Αΐν.

Η αντίδραση των παικτών

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν διατεθειμένοι να βάλουν… πλάτη και να δεχθούν την πρόταση της διοίκησης, βοηθώντας έτσι τον σύλλογο σε μία από τις δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας του. Άπαντες αναμένεται να υπογράψουν διακανονισμούς. Εάν κάποιος παίκτης (δύσκολο αυτή τη στιγμή) δεν υπογράψει τον διακανονισμό και καταθέσει προσφυγή, θα μείνει ελεύθερος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις