Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Πρώτος στόχος ο Νάγκι!

Παναθηναϊκός: Πρώτος στόχος ο Νάγκι!
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως ενδιαφέρεται έντονα για τον 24χρονο Ούγγρο εξτρέμ της Λέγκια Βαρσοβίας, Ντομινίκ Νάγκι έτσι ώστε να ενισχύσει τα άκρα τις επίθεσής του.

Μετεγγραφικός “πυρετός” κυριαρχεί στον Παναθηναϊκό, με τους “πράσινους” να φαίνεται πως κάνουν κινήσεις για να “κλείσουν” τον 24χρονο Ούγγρο εξτρέμ της Λέγκια Βαρσοβίας, Ντομινίκ Νάγκι.

Ο τεχνικός διευθυντής του “τριφυλλιού”, Τσάβι Ρόκα έχει πάρει “ζεστά” την υπόθεση και σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολωνία ο παίκτης είναι έτοιμος να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό ως δανεικός για το επόμενο εξάμηνο, αφού το συμβόλαιό του με τη Λέγκια ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Σύμφωνα με τους Πολωνούς ο παίκτης εμφανίζεται μάλιστα θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα και τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις.

Θυμίζουμε πως ο παίκτης είχε ακουστεί παλαιότερα και για την ΑΕΚ, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει. Ο Νάγκι αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, αλλά μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης όπως και πίσω από τον επιθετικό. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ουγγρικής Πέστσι και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Κοζαρμισλένι και Φερεντσβάρος.

Φέτος με τη Λέγκια έχει συμπληρώσει 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 7 στο Γιουρόπα Λιγκ και μία στο κύπελλο Πολωνίας, μετρώντας ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ είναι και δέκα φορές διεθνής με την εθνικής Ουγγαρίας έχοντας πετύχει ένα γκολ.

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις