Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Redstone: “Το πρότζεκτ αλλάζει την Αθήνα”

Παναθηναϊκός – Redstone: “Το πρότζεκτ αλλάζει την Αθήνα”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισημοποίησε το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου. Λίγη ώρα αργότερα, ήταν η σειρά του εκπροσώπου της Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ, να προβεί στην ίδια κίνηση.

Μετά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ήταν η σειρά του εκπροσώπου της Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ, να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον για ΟΑΚΑ και Παναθηναϊκό.

“Όλοι μαζί φτάσαμε σε συμφωνία η οποία θα αποφέρει πολύ περισσότερα από το να χτίσουμε απλά το νέο «σπίτι» του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Όταν θα έχει ολοκληρωθεί, το “Athens Alive” θα επαναπροσδιορίσει το επαγγελματικό και ψυχαγωγικό τοπίο της Αθήνας”, τόνισε αρχικά ο Μαρκ Αλεξάντερ και πρόσθεσε:

“Θα συμπεριλαμβάνονται γραφεία παγκόσμιου επιπέδου, ξενοδοχεία και συνεδριακές εγκαταστάσεις, χώροι αναψυχής, καταστήματα, άλσος, χώροι για ερασιτεχνικά σπορ και σημαντικά φραντσάιζ των δημοφιλών σπορ, χώροι περιπάτου και διασκέδασης τέτοιοι που θα ανταγωνίζονται τον οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο”.

Τέλος, υποστήριξε: “Η εξέλιξη και η ανάπτυξη αυτής της διαδικασίας απαιτεί ισχυρούς δεσμούς αφοσίωσης από τους δημόσιους και ιδιωτικούς συμμετέχοντες και αυτό είναι που επιζητούμε να συμβεί”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις