Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ρόκα σε Ινσούα: “Δεν γίνεται να φύγεις έτσι!”

Παναθηναϊκός – Ρόκα σε Ινσούα: “Δεν γίνεται να φύγεις έτσι!”
ΦΩΤΟ intime

Ο Εμμανουέλ Ινσούα περιμένει μεγάλη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, αλλά ο Τσάβι Ρόκα μίλησε μαζί του και του τόνισε ότι δεν μπορεί να αφήσει “ακάλυπτη” την ομάδα την τελευταία στιγμή.

Ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να χάσει τον αριστερό μπακ του μετά την τεράστια οικονομικά πρόταση που έχει δεχθεί ο Εμμάνουελ Ινσούα από την Αλ Ουάχντα.

Τα χρήματα που προσφέρονται στον παίκτη είναι πολλά για να τα… ματσάρουν οι “πράσινοι” και ως εκ τούτου περιμένουν τις επίσημες εξελίξεις, όμως ο Τσάβι Ρόκα ξεκαθάρισε στον ποδοσφαιριστή ότι δεν μπορεί να αργήσει ακόμη η υπόθεση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πράσινη”, ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού, διεμήνυσε στον Αργεντινό ότι αν έρθει η πρόταση την τελευταία στιγμή, δεν θα προλαβαίνει η ομάδα να καλύψει το κενό του μετεγγραφικά

«Καταλαβαίνω απόλυτα, ότι σου δίνουν ένα μεγάλο συμβόλαιο, αλλά θέλω να καταλάβεις και εσύ, ότι αν φύγεις θα αφήσεις ένα μεγάλο κενό μέχρι το καλοκαίρι και θα πρέπει να πάρουμε παίκτη, κάτι που δεν θα προλάβουμε να κάνουμε αν η πρόταση έρθει τις τελευταίες μέρες», φέρεται να είπε στον Ινσούα ο Ρόκα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις