Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Σαραβάκος – Καραγκούνης για την επιτροπή σωτηρίας

Σαραβάκος
ΑΠΕ

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό έχει πάρει την… κατηφόρα. Δημήτρης Σαραβάκος και Γιώργος Καραγκούνης για την επιτροπή σωτηρίας. Διάψευση για δημοσίευμα, που ήθελε τους εργαζόμενους της ΠΑΕ να μαζεύουν υπογραφές για επίσχεση εργασίας.

Τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά την αποχώρηση του Μάνου Μαυροκουκουλάκη, αναμένεται να αναλάβει και επίσημα την Παρασκευή ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο παλαίμαχος παίκτης μπαίνει σε μια πολύ δύσκολη περίοδο στην ομάδα και θα έχει πιθανότατα στο πλάι του τον Στράτο Σωπήλη (ως διευθύνων σύμβουλος).

Τα άτομα που θα μπουν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα προσπαθήσουν να «τρέξουν» την ομάδα και να εξοικονομήσουν χρήματα, έτσι ώστε να… βγει η σεζόν.

Σαραβάκος και Καραγκούνης για την επιτροπή σωτηρίας

Την ίδια στιγμή, στο μυαλό του Βασίλη Κωνσταντίνου υπάρχει η σκέψη να μπουν στην επιτροπή σωτηρίας του Παναθηναϊκού πρώην παίκτες της ομάδας.

Μέσα σε αυτούς υπάρχουν και τα ονόματα του Δημήτρη Σαραβάκου και Γιώργου Καραγκούνη. Ο πρώτος έχει πόστο στην ΠΑΕ, αλλά –σύμφωνα με την «Πράσινη»- ο δεύτερος δύσκολα θα συμφωνήσει, μετά την πρώτη επαφή πουέγινε.

Διαψεύδουν από την ΠΑΕ τα δημοσιεύματα για επίσχεση εργασίας

Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα του “Έθνους” εμφάνισε τους υπάλληλους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μην έχουν πληρωθεί εδώ και 5 μήνες και να μαζεύουν υπογραφές για επίσχεση εργασίας.

Από τον Παναθηναϊκό όμως διαψεύδεται κατηγορηματικά το συγκεκριμένο “σενάριο”…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις