Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Σενάριο” με ομογενή επιχειρηματία από τις ΗΠΑ!

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μπορεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να κάνει προσπάθειες για να αναλάβει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και να υλοποιήσει το πρότζεκτ του “Alive Athens”, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα δεν είναι ο μόνος που ενδιαφέρεται για την “πράσινη” ΠΑΕ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της “Sportday”, ομογενής επιχειρηματίας έχει σκοπό να καταθέσει πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο μέχρι το Πάσχα για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η πρώτη…εμφάνιση του επιφανούς ομογενή φέρεται να έγινε τον περασμένο Νοέμβριο, όταν εκπρόσωποί του συναντήθηκαν με υψηλόβαθμο στέλεχος του τριφυλλιού, που όμως έχει πλέον αποχωρήσει απ’ την ΠΑΕ.

Ο επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στον τομέα του real estate στη Νέα Υόρκη και γνωρίζει την τραγική κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, κάτι που δεν δείχνει να τον πτοεί.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο 46χρονος ομογενής επενδυτής δεν θέλει να γίνει γνωστό το όνομα του, αν πρώτα δεν υπάρξει συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο. Στην ομάδα του υπάρχει επίσης ένας 40χρονος που είναι υψηλόβαθμο στέλεχος στο ελληνικό δημόσιο και έχει σχέσεις με την ομογένεια, καθώς και ένας 55χρονος ομογενής επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών και φέρεται να ήταν ο εμπνευστής της πρωτοβουλίας.

Μάλιστα, το δημοσίευμα πιθανολογεί πως το συγκεκριμένο ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό ήταν και ο λόγος που ο Γιάννης Αλαφούζος είχε απορρίψει το αίτημα του κ. Γιαννακόπουλου -και των εταιρειών που τον πλαισιώνουν στο “Athens Alive”- για αποκλειστικότητα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις