Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αισιοδοξία για ολοκλήρωση του οικονομικού έλεγχου! Ξεκαθαρίζει του Δώνη

Παναθηναϊκός

Αρκετές ώρες κράτησε η συνάντηση που είχε το Σάββατο ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Παϊρό Πιεμπονγκσαντ. Αισιοδοξία από το περιβάλλον του Ταϊλανδού ότι σε 15 μέρες θα έχει ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ – Στη συνάντηση που θα έχει ο Πιεμπονγκσαντ με τον Νίκο Νταμπίζα την Κυριακή (03.06.2018) θα κριθεί το αν ο Γιώργος Δώνης θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρό Πιεμπονγκσάντ συναντήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου και τα είπαν για αρκετές ώρες για τα θέματα που αφορούν την πορείας των διεργασιών για την αλλαγή της ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα για την επόμενη ημέρα στο “τριφύλλι”.

Από όσα διαρρέονται από το περιβάλλον του Παϊρό, προκύπτει αισιοδοξία ότι σε 15 μέρες θα έχει ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ.

Στην περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξουν σημαντικές διαφορές από τα.. αναμενόμενα, τότε το deal για τη μεταβίβαση των μετοχών του Παναθηναϊκού θα μπει στην τελική της ευθεία.

Περισσότερα θα γίνουν γνωστά μετά την κυριακάτικη συνάντηση που θα έχει ο Παϊρό Πιεμπονγκσαντ με τον Νίκο Νταμπίζα, εκεί όπου θα ξεκαθαρίσει και το αν ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει με τον Γιώργο Δώνη στη θέση του προπονητή. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας αναμένεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα τη δευτέρα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις