Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Πιεμπονγκσάντ! “Κλείνει” η συμφωνία για την ΠΑΕ

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το απόγευμα της Τρίτης (03/07) ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έφθασε στην Αθήνα και αναμένεται να έχει αύριο συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο για τις τελευταίες λεπτομέρειες του “deal” που θα αλλάξει την ιδιοκτησία του Παναθηναϊκού.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ήρθε τελικά στην Ελλάδα το απόγευμα της Τρίτης (03/07), ώστε να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν τη Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού, όπου και αναμένεται να καλύψει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, για να γίνει ο νέος μεγαλομέτοχος της ομάδας.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα έχει αύριο Τετάρτη (04/07) συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, με τον οποίο και πρόκειται να συζητήσει για την ολοκλήρωση του μεταξύ τους “deal”, για να αλλάξει οριστικά… σελίδα, η ομάδα του Τριφυλλιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού είναι προγραμματισμένη για τις 6 Ιουλίου, οπότε και θα “ανοίξει” η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο πάντως, να έχει δικαίωμα να καταβάλει τα χρήματά του και τις επόμενες ημέρες μέχρι και τη λήξη της διαδικασίας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις