Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Στην προπόνηση οπαδοί του “τριφυλλιού”! Αμφίβολος για ΑΕΚ ο Κολοβέτσιος

Παναθηναϊκός: Στην προπόνηση οπαδοί του “τριφυλλιού”! Αμφίβολος για ΑΕΚ ο Κολοβέτσιος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Στην προπόνηση του “τριφυλλιού” βρέθηκαν οπαδοί της ομάδας, προκειμένου να τους ντοπάρουν ψυχολογικά.

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο του “τριφυλλιού” την Πέμπτη και ντόπαρε ψυχολογικά τους παίκτες του Γιώργου Δώνη, ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στο μεταξύ, εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι με την Ένωση είναι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο 27χρονος αμυντικός έκανε υπερηχογράφημα στο «ΥΓΕΙΑ», το οποίο έδειξε ήπιο ενδομυικό οίδημα στον δεξί δικέφαλο μηριαίο. Ο Κολοβέτσιος θα συνεχίσει φυσικοθεραπευτική αγωγή και ατομικό πρόγραμμα κι η συμμετοχή του στο ντέρμπι θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Δηλώσεις για το παιχνίδι με την ΑΕΚ έκαναν στην κάμερα της ΕΡΤ οι Γιώργος Δώνης και Δημήτρης Κουρμπέλης.

“Η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα, η περσινή πρωταθλήτρια. Ένα καλό και δεμένο σύνολο. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και εμείς πρέπει να είμαστε όσο καλύτερα προετοιμασμένοι γίνεται. Έχουν απαιτήσεις από εμάς και μας κρίνουν πλέον ως κανονική ομάδα. Αυτό είναι ένας στόχος που κερδήθηκε”, τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

“Σε αυτά τα παιχνίδια το έχω πει πολλές φορές πως τα πάντα κρίνονται στο πάθος, στη δύναμη και στην αποτελεσματικότητα. Δεν ξέρεις ποτέ πόσες ευκαιρίες θα σου δημιουργηθούν άρα πρέπει να είσαι αποτελεσματικός για να πάρεις ότι μπορείς περισσότερο από αυτά τα ματς”, πρόσθεσε ο αρχηγός του “τριφυλλιού”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις