Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Στον… αέρα! Η πρόταση της ΠΑΕ και η αντίδραση των παικτών

Παναθηναϊκός

Οι παίκτες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκαν την Τρίτη (15/05) από τη διοίκηση της ομάδας για τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει να τους εξοφλήσει και δεν έδειξαν ικανοποιημένοι απ’ αυτά που άκουσαν.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου -συνοδευόμενος από τον οικονομικό διευθυντή, Γιώργου Στάμου- πήγε στο Κορωπί, στην τελευταία προπόνηση των παικτών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη σεζόν. Εκεί, ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε για το σημαντικό ζήτημα των οφειλών της ομάδας προς τους παίκτες και τον τρόπο που θα τους εξοφλήσει.

Οι δυο άνδρες πρότειναν στους παίκτες του “τριφυλλιού” να τους καταβληθεί ως την προσεχή Πέμπτη το 50% Δεκεμβρίου – Φεβρουαρίου, ενώ για το υπόλοιπο 50% των δυο μηνών προτάθηκε να εξοφληθεί με επιταγή που θα έχει λήξει στις 10 Ιουνίου 2018. Όσον αφορά τη δόση του Μαΐου, έγινε πρόταση να εξοφληθούν οι παίκτες σε βάθος χρόνου και πιο συγκεκριμένα προς Ιούλιο – Αύγουστο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η πλειοψηφία των παικτών αντέδρασε έντονα στις προτάσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Να αναφέρουμε πως εφόσον δεν επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές τότε οι παίκτες θα μπορούν να καταθέσουν προσφυγή και μείνουν ελεύθεροι. Αυτό θα είναι μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη για το “τριφύλλι”, καθώς δεν θα έχει τη δυνατότητα να τους αντικαταστήσει, λόγω της απαγόρευσης μετεγγραφών που του έχει επιβληθεί.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις