Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Συμφωνία Αλαφούζου – Γιαννακόπουλου! Τα “βρήκαν” για ΠΑΕ και Ερασιτέχνη

Παναθηναϊκός: Συμφωνία Αλαφούζου – Γιαννακόπουλου! Τα “βρήκαν” για ΠΑΕ και Ερασιτέχνη
ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ερασιτέχνης φαίνεται ότι κατέληξαν σε συμφωνία για τις οφειλές της πρώτης προς τη “μάνα του λόχου” από τη χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου και τα εισιτήρια προηγούμενων χρόνων.

Η εσωτερική κόντρα στον Παναθηναϊκό δείχνει να μένει πια στο παρελθόν, με την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου να έρχεται σε συμφωνία με τον πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για το πολυσυζητημένο θέμα του γηπέδου και των οφειλών της ΠΑΕ.

Ο “ισχυρός άνδρας” και της ΚΑΕ είχε απορρίψει τη ρύθμιση των 60 δόσεων, που είχε υπογράψει το ποδοσφαιρικό τμήμα με την προηγούμενη διοίκηση του Α.Ο., για τις οφειλές από τη χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να μην αποδέχεται τη νέα πρόταση και να οδηγεί την ομάδα στο ΟΑΚΑ εν μέσω αντιδικίας.

Τελικά, η κατάσταση φαίνεται να έχει εξομαλυνθεί πλέον, με το ρεπορτάζ να κάνει λόγο για νέα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία περιλαμβάνει αποπληρωμή του Ερασιτέχνη σε 24 δόσεις, αναδεικνύοντας την εύρεση μίας μέσης λύσης στο ζήτημα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις