Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Συμφωνία Λας Πάλμας – Ινσούα! Θέλει Ισπανία ο παίκτης

Παναθηναϊκός: Συμφωνία Λας Πάλμας – Ινσούα! Θέλει Ισπανία ο παίκτης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο μάνατζερ του Ινσούα φέρεται να έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τη Λας Πάλμας στα πλαίσια της επιθυμίας και του ίδιου του παίκτη και πλέον απομένει να καταβάλει η ισπανική ομάδα τη ρήτρα του Αργεντινού, για να χάσουν οι “πράσινοι” έναν ακόμα βασικό ποδοσφαιριστή.

Κοντά σε μία ακόμη σημαντική αγωνιστική απώλεια βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αφού ένας από τους λίγους έμπειρους παίκτες της ομάδας, ο Εμάνουελ Ινσούα, φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει με τη Λας Πάλμας για τη μετακόμισή του στις Κανάριες Νήσους.

Με δεδομένα και όσα συμβαίνουν στους “πράσινους” το τελευταίο διάστημα, δεν προκαλεί καμία αντύπωση ότι ο Αργεντινός προτίμησε τη σιγουριά της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ από την παραμονή του στο Κορωπί, αφού σύμφωνα με τη Live Sport ο ίδιος είναι που επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα.

Για να συμβεί όμως αυτό, η Λας Πάλμας θα πρέπει να καταβάλει το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ σε Ουντινέζε και Παναθηναϊκό, οι οποίοι και έχουν από 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Με βάσει του ρεπορτάζ όμως, η ομάδα και του Σέρχιο Αραούχο, προσπαθεί να ρίξει κάπως αυτό το ποσό είτε από την πλευρά της ιταλικής ομάδας είτε από την πλευρά του Τριφυλλιού και για αυτό ακόμη δεν θεωρείται δεδομένη η μετεγγραφή του.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις