Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Η συμφωνία με Πιεμπονγκσαντ που… πλησιάζει και η πρόταση σε Δώνη

Παναθηναϊκός

Οι διαπραγματεύσεις του Παϊρό Πιεγκμπονσαντ με τον Γιάννη Αλαφούζο, για τη διάδοχη κατάσταση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι το θέμα που “καίει” το “τριφύλλι”. Την ίδια ώρα όμως, οι “πράσινοι” ψάχνουν για νέο προπονητή. Ο Γιώργος Δώνης συνεχίζει να είναι το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο τους.

Η συνάντηση που είχαν την Πέμπτη Παϊρό Πιεμπονγκσάντ και Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται πως ήταν ένα ακόμα θετικό βήμα για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μπορεί να μην υπήρξε κάποια επίσημη ενημέρωση, αλλά από τη πλευρά του μεγαλομετόχου των “πρασίνων” υπάρχει αισιοδοξία και προκύπτει πως -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- η ολοκλήρωση του deal πολύ δύσκολα θα χαλάσει.

Μάλιστα, η εφημερίδα “Sportime” αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της πως οι δύο άνδρες έχουν δώσει τα χέρια και απομένουν τα τυπικά, έτσι ώστε να… αλλάξει χέρια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η πρόταση σε Δώνη

Την ίδια ώρα, δεν έχει βρεθεί ακόμα ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο του “τριφυλλιού”.

Ο Γιώργος Δώνης εμφανίζεται ως το μεγάλο φαβορί για τη συγκεκριμένη θέση, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει συμφωνία. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να πάρει την οριστική του απόφαση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας .

Σύμφωνα με την “Livesport” η πρόταση των πράσινων στον Δώνη και στο επιτελείο του αγγίζει τις 250.000 ευρώ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις