Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Συνάντηση Κωνσταντίνου με Γραμμένο για Βέμερ και αδειοδότηση!

Παναθηναϊκός

Με μια λιτή ανακοίνωση, από την οποία δεν μπορεί να βγει κάποιο θετικό ή αρνητικό συμπέρασμα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε ο Βασίλης Κωνσταντίνου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.

Μπορεί το ξαφνικό ενδιαφέρον του fund “Pan Asia”, για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να είναι μια θετική εξέλιξη στα όσα περνάει αυτή την περίοδο το “τριφύλλι”, αλλά το θέμα της αδειοδότησης… καίει και ζητά άμεση λύση.

Παναθηναϊκός: “Ο Ρέστης εμπλέκεται με το ενδιαφέρον της «Pan Asia»”

Στη διοίκηση του “τριφυλλιού” υπάρχει αγωνία για την αλλαγή -μέσω του ΔΣ της Superleague- του κανονισμού που υποβιβάζει τις ΠΑΕ που δεν έχουν εξασφαλίσει αδειοδότηση, αλλά και για το τι θα γίνει με την αφαίρεση βαθμών που της έχει επιβληθεί, λόγω των οφειλών της στον Γενς Βέμερ.

Τα συγκεκριμένα θέματα, τέθηκαν επί τάπητος και στη συνάντηση που είχε την Τετάρτη (18/04) ο Βασίλης Κωνσταντίνου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.

Παναθηναϊκός: Κατέβαλε ποσό στον Βέμερ! Η τακτική για να γλιτώσει

Με ανακοίνωση του, το “τριφύλλι” αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ραντεβού, τονίζοντας πως συζητήθηκε το θέμα του Γενς Βέμερ, αλλά και αυτό της αδειοδότησης. Πάντως, δεν έγινε κάποια αναφορά για θετική ή αρνητική εξέλιξη…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου . Η συζήτηση εστιάστηκε στο θέμα Βέμερ, ενώ συζητήθηκαν και τα υπόλοιπα θέματα, που απασχολούν τον Παναθηναϊκό”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις