Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Συνεχάρη Γιαννακόπουλο ο Αλαφούζος! Επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ

Παναθηναϊκός: Συνεχάρη Γιαννακόπουλο ο Αλαφούζος! Επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέλαβε και τυπικά την προεδρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συνεχάρη αυτή τη φορά, το μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ για τα νέα του καθήκοντα.

Οι σχέσεις ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, όμως μετά τις εκατέρωθεν “επιθετικές” ανακοινώσεις, αυτή τη φορά η ΠΑΕ συνεχάρη το νέο πρόεδρο του Ερασιτέχνη για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Οι δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ κατά τη διάρκεια των εκλογών του Ερασιτέχνη, για τη σύμβαση της ΠΑΕ με τον Α.Ο., είχαν οδηγήσει στην επίσημη αντίδραση από την πλευρά του “ισχυρού άνδρα” του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σήμερα (15/06) όμως και μετά την τυπική ολοκλήρωση των διαδικασιών για την είσοδο του Γιαννακόπουλου στη “μάνα του λόχου” με το ρόλο του προέδρου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε μία απόλυτα… θετική θέση για το γεγονός.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Γιαννακόπουλο

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συγχαίρει για την ανάληψη των καθηκόντων του το νέο διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο υπό την προεδρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και στο σημαντικό έργο που αναλαμβάνει, όπως και στα υπόλοιπα μέλη του νέου ΔΣ. Εύχεται σε όλους καλή και δημιουργική θητεία».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις