Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ταυλαρίδης: “Θα το πάω μέχρι τέρμα”

Παναθηναϊκός – Ταυλαρίδης: “Θα το πάω μέχρι τέρμα”
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Στάθης Ταυλαρίδης δεν πρόκειται να κάνει πίσω στο θέμα της διεκδίκησης των χρημάτων που του οφείλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός εξέφρασε την αγανάκτηση του για τη συμπεριφορά της “πράσινης” ΠΑΕ, καθιστώντας σαφές ότι θα πάει την υπόθεση μέχρι το τέρμα.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης είναι έξαλλος με τον Παναθηναϊκό. Ο πρώην παίκτης του “τριφυλλιού”, μιλώντας Sport24 Radio 103,3, ξεκαθάρισε ότι έχει ήσυχη τη συνείδησή του κι ότι θα πάει την υπόθεση μέχρι τέλους.

Όσα δήλωσε ο Ταυλαρίδης

“Στην τελευταία μου συνάντηση με τον Νίκο Λυμπερόπουλο ζήτησα τα μισά χρήματά μου μπροστά και τα υπόλοιπα σε δόσεις για να μου πει ότι δεν υπάρχει φράγκο. Στις 29 Αυγούστου τους στέλνω την φορολογική μου δήλωση. Δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να μου απαντήσουν.

Εγώ είμαι νομοταγής δεν έχω μάθει να χρωστάω ευρώ στο κράτος. Πλήρωσα στην εφορία 110.000 ευρώ χωρίς να είναι δική μου υποχρέωση. Τι νομίζετε ότι έχω κάποια μηχανή που κόβει χρήματα. Με πήρε ο κύριος Τουμαζάτος και μου είπε ότι έχω να πάρω 30.000. Για τα χρήματα της εφορίας δεν μου είπε κανείς τίποτα.

Την Δευτέρα με πήρε ο κύριος Διαμαντόπουλος και μου είπε ότι θα χάσω τα χρήματά μου γιατί θα υπάρξει στάση πληρωμών. Εγώ του είπα ότι θα πάρω το ρίσκο. Με πήρε και ο κύριος Κωνσταντίνου. Δεν έχω να πω κάτι μαζί του. Θα πάει ως το τέρμα η υπόθεση.

Εγώ έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Από όταν έφυγα από την ομάδα δεν έχει έρθει ένα άτομο να μου πει ότι δεν φέρθηκα καλά. Όλοι μου λένε ότι από την ομάδα δεν μου φέρθηκαν σωστά. Θέλω να είμαι συνεπής απέναντι στα παιδιά μου, στο κράτος, στην μάνα μου και στον πατέρα μου”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις