Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Τέλος η σεζόν για Αγιούμπ!

Παναθηναϊκός: Τέλος η σεζόν για Αγιούμπ!
ΦΩΤΟ Intime

O Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιασίν Αγιούμπ για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς η θρόμβωση στο δεξί γόνατο, που ταλαιπωρεί τον Μαροκινό άσο, θα χρειαστεί ειδική θεραπεία για τουλάχιστον 1,5 μήνα ακόμα.

Το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Αγιούμπ από τις 24 Φεβρουαρίου, αποδείχτηκε τελικά αρκετά περίπλοκο και έτσι ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να καταστρώσει τα σχέδιά του για πλέι οφ της Superleague χωρίς τον Μαροκινό, ο οποίο υποφέρει από φλεβική θρόμβωση στον τένοντα πίσω από το δεξί γόνατό του.

Η έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση έθεσε από την αρχή το θέμα στη σωστή βάση της θεραπείας που θα έπρεπε να ακολουθήσει ο παίκτης κι επί της ουσίας βοήθησε τον Αγιούμπ, στο να αποφύγει μία πολύ μεγαλύτερη “ζημιά” από τη θρόμβωση, που θα μπορούσε να θέσει σε περαιτέρω κίνδυνο την υγεία του.

Ο 25χρονος άσος έχει ξεκινήσει εδώ και ένα 10ημερο ειδική αγωγή με αντιπηκτικά φάρμακα και η θεραπεία του θα συνεχιστεί με τη συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες να απαγορεύεται μέχρι να γίνει επανέλεγχος της κατάστασής του.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις